Lief voor je lijf

Zeg eens eerlijk…. ben jij blij met je lijf?

Je volle of juist platte billen, je bredere of juist geen heupen, je buik die niet meer zo plat is als vroeger,  je gewicht, je borsten die wat slapper zijn geworden of de rimpeltjes in je gezicht?

Bewonder jij jezelf of kijk je het liefst niet in de spiegel? Laat jij je vrouwelijke rondingen mooi uitkomen in je kleding of draag je juist kleding die je lijf verhullen?

Ben jij oké met je menstruatie of onderga je het met je moodswings en lichamelijke klachten en kun je pas weer opgelucht ademhalen als het voorbij is?

Ben je lief voor je lijf? Verzorg je jezelf goed, neem je weleens bewust de tijd om contact te maken met je lijf?

Misschien knik je bij een aantal vragen hartgrondig en heb je bij een aantal antwoorden toe te geven dat je daar toch niet zo positief over jezelf denkt. Welke boodschappen jij jezelf meegeeft als je niet zo blij of lief voor je lijf bent, hebben meer impact dan je nu misschien denkt. 

Je kunt je vast wel voorstellen dat dit geen positieve boodschappen zijn. De innerlijke criticus, die we allemaal in ons hebben, zal waarschijnlijk het hoogste woord hebben. Deze kritiek gaat je echter niet verder helpen. Het zorgt juist voor meer afstand, heeft  invloed op je stemming en kan zelfs lichamelijk ongemak veroorzaken. Hierdoor mopper je meer dan je eigenlijk zou willen en vind je dat je het ergens niet helemaal goed doet in je leven. Je voelt je al lange tijd niet meer energiek zoals je dat eerder wel van jezelf hebt gekend en ben je nog moe als je ’s ochtends wakker wordt. Als je heel eerlijk bent, ligt er een dikke laag stroop over de dag.

IS DIT NOG WAT JE WILT?

Ik kan het me haast niet voorstellen.

Ik ben Arma en ik heb mijzelf jarenlang verstopt en me aangepast aan mijn omgeving, door ervaringen in mijn jeugd. Met veel zaken dacht ik dat ik het verkeerd deed of zelf verkeerd was. Dit heeft heel wat jaren geduurd, maar met behulp van therapie en opleidingen weet ik inmiddels dat dat niet meer nodig is en dat ik mezelf mag laten zien zoals ik ben. Wat mij en mijn cliënten iedere keer weer helpt en hierbij een ontzettend simpel maar krachtig is, is om beter je lijf te leren voelen. In onze westerse maatschappij zijn we hier soms best wat van afgestompt maar het goede nieuws is dat als je een lijf hebt, je het kan leren om je lijf weer meer te voelen. De signalen zijn dan overduidelijk en dit zal je belangrijkste kompas blijken te zijn. 

Meer over mij.

DAT GUN IK JOU OOK !!

Weet dat het anders kan. Gooi nu eindelijk je kritische blik overboord door echt te gaan ervaren wat je lijf je vertelt. Wil jij ervaren wat een liefdevolle omgang met je lijf voor jou kan betekenen? Dit is namelijk helemaal niet ingewikkeld of moeilijk maar je hebt even (weer opnieuw) te leren hoe dit ook alweer moet. Tijdens deze 2,5 uur durende workshop gaan we hiermee aan de slag. 

JA, DAT WIL IK!


WAT BETEKENT DAT NOU, EEN LIEFDEVOLLE OMGANG MET JE LIJF?

Tijdens deze workshop gaan we op een leuke en ontspannen manier kijken hoe je over jezelf denkt en nog belangrijker welke boodschappen jij jezelf meegeeft, dit gebeurt vaak op onbewust niveau. We doen dit aan de hand van meditatie, visualisatie en opdrachten. Allemaal heel praktisch en effectief.

Iedere workshop blijkt weer dat je hiermee een groot bewustzijn creëert en leert om op een positieve manier naar jezelf te kijken. Dit levert op dat dat je met meer compassie naar jezelf gaat kijken, veel beter weet waar je blij van wordt en waar niet van en hier ook uiting aan durft te geven.

NA DE WORKSHOP :

♥ Kijk jij liefdevoller naar jezelf

♥ Ben jij minder kritisch als het over jezelf gaat

♥ Ben jij trots op je vrouw zijn

♥ Zit jij lekkerder in je vel

♥ Neem jij bewust tijd voor jezelf

♥ Weet jij precies waar je blij van wordt

♥ Weet jij wat jij en je lijf nodig hebben en weet jij hiernaar te handelen

♥ Ga jij je energieker voelen

♥ Verdwijnen je mopperbuien en ben jij blij met jezelf (en je omgeving ook!;-))

PRAKTISCH :

  • Jouw investering in deze workshop is €29,-. Je gaat naar huis met een lach op je gezicht en een goed gevulde goodiebag.
  • Wanneer: nader te bepalen
  • Tijd: van 10.00u tot 12.30u
  • Koffie/thee en wat lekkers
  • Locatie: Katwijk

JA, DAT WIL IK!