NOTHING CAN DIM THE LIGHT THAT SHINES FROM WITHIN.

Maya Angelou.

Heb jij ook behoefte om samen te zijn met andere vrouwen? Elkaar te bekrachtigen, in verbinding en vrijheid te kunnen delen wat er in je omgaat? Te merken dat je niet alleen bent met bepaalde issues?

Kom dan naar onze vrouwencirkel. Samen met Karin organiseer ik deze avonden, omdat we voelen dat hier behoefte aan is. In een veilige setting met gelijkgestemde vrouwen een fijne avond creëren, dat is wat we graag willen brengen.

De vrouwencirkel vindt 1x per maand plaats in Katwijk op wisselende avonden met steeds een ander thema. De eerstvolgende data voor de bijeenkomst, is:

Zaterdagavond 1 augustus

Tijdens deze avond gaan we o.a mediteren/ visualiseren om het contact met je gevoel nog meer te versterken, is er ruimte om je ervaringen op te schrijven en om deze te delen. Het is echt een avond om thuis te komen bij jezelf. Hoe heerlijk is dat!!

PRAKTISCH:

  • Jouw investering voor deze avond vol verbinding en tijd voor jezelf is € 20,-
  • Wanneer : Zaterdag 1 augustus
  • Tijd : 19.30-21.30 (inloop vanaf 19.15u)
  • Thee en wat lekkers
  • Locatie: Soefitempel (eenmalig), Zuidduinseweg 7 in Katwijk

WAT ZEGGEN ANDERE VROUWEN HIEROVER:

“Een heerlijke avond vol inspiratie, meditatie, visualisatie, wijsheid delen en mooie vrouwen. Heel fijn om heen te gaan!”

“Het was een fijne avond en zeker voor herhaling vatbaar! De oefening die we deden geeft me echt een boost en gebruik ik regelmatig.”

“Het was meer dan ik ervan verwacht had!”

“Het is een fijne, ontspannende avond met mooie meditaties. Karin en Arma zijn lieve vrouwen die een veilige en vertrouwde omgeving bieden om je uit te kunnen spreken en mooie inzichten meegeven. Erg prettig om met vrouwen onder elkaar te zijn en elkaar op een positieve manier te ondersteunen, zonder je anders voor te hoeven doen.”

Wil je na het lezen van deze ervaringen het ook eens komen ervaren? Voel je welkom. We kijken uit naar je komst.

JA, DAT WIL IK!