Over mij.

Mijn naam is Arma Schouten, healer, coach en lichtwerker.

Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen zoons.

Mijn leven heeft vele uitdagingen gekend. Al zolang als ik me kan herinneren voelde ik me anders en dat maakte me onzeker. Ik voelde me niet gehoord en gezien en deed er alles aan om maar aardig en lief gevonden te worden. Door negatieve ervaringen op seksueel gebied, zocht ik altijd naar veiligheid en is vertrouwen heel belangrijk voor mij. Ik scande altijd onbewust de omgeving of het veilig was. Ik liep op mijn tenen en dat zorgde ervoor dat ik te maken kreeg met o.a buikpijn, menstruatieklachten, migraine, angsten, depressies en burn-out.

Tijdens mijn werk als maatschappelijk werkster, kwam ik in 2008 thuis te zitten met een zware burn-out. Mijn lichaam was op, ik lag voornamelijk op bed en kon alleen maar huilen. Ondanks de intense periode wist ik dat het ergens goed voor zou zijn. Dat bleek ook het geval. Het was het begin van mijn spirituele ontwikkeling.

Ik ontdekte namelijk dat ik hooggevoelig ben. Hierdoor vielen puzzelstukjes op zijn plaats. Ik wilde meer weten hoe hier mee om te gaan en besloot om in 2010 een opleiding te gaan doen voor psycho-energetisch therapeut. Ik leerde om te readen en te healen, in eerste instantie voor mezelf, maar na verloop van tijd kwam de behoefte om anderen hier ook in te begeleiden. Een paar jaar later startte ik mijn praktijk, maar ondanks mijn enthousiasme, kwam het moeizaam op gang. Ik besloot om sensitherapie, een holistische en lichaamsgerichte therapie, erbij te gaan doen. Een hele mooi en waardevolle aanvulling in mijn praktijk. Er gebeurden bijzondere dingen tijdens sessies, maar nog steeds zorgde het niet voor een goed lopende praktijk. Ik gaf niet op, maar ik werd flink getriggerd in mijn issues.

Ondertussen bleef ik trainingen volgen op spiritueel gebied en aan mezelf werken. Ik noemde mezelf weleens “de eeuwige student”. Ik geniet er echter van om mezelf te blijven ontwikkelen. Zo ontdekte ik eind 2022 Sacred Activations. Ondanks dat alles wat ik hiervoor had gedaan, een bijdrage heeft geleverd in mijn groei, merkte ik dat dit echt wel heel bijzonder was en ook blijvende verandering teweeg bracht. Zo verminderde of verdwenen langdurige issues en begon mijn praktijk te stromen. Dit smaakte naar meer. Ik besloot trainingen te gaan volgen en ben dit gaan inzetten bij mijn klanten. Ook zij zijn enthousiast over de werking ervan (zie ervaringen van klanten). Ik ben heel dankbaar dat Sacred Activations op mijn pad is gekomen en dat ik anderen hiermee verder kan helpen.

Van klanten krijg ik vaak te horen dat ze me zo lekker nuchter vinden. Ik heb er geen moeite mee om me kwetsbaar op te stellen en hou ervan om humor in te zetten tijdens de sessies. Het hoeft niet zwaar en ingewikkeld te zijn. Daarnaast draag ik zorg voor een vertrouwde en veilige setting.