VIP dag

Als vrouw heb je vaak veel ballen hoog te houden. Je wilt een leuke echtgenote zijn, een lieve moeder , een gezellige vriendin, een fijne collega en ga zo nog maar even door. Je hebt het allemaal best voor elkaar, maar toch mis je iets. Jij staat altijd klaar voor de ander, maar vergeet daarbij jezelf. De zorg voor anderen staat voorop, maar is dit nog wat jij wilt?

Ergens weet je wel wat je wil, maar je vindt het lastig om daadwerkelijk die stap te zetten. Je hoofd maakt overuren:

“is dit echt wat ik wil”

“Waar moet ik in hemelsnaam beginnen”

 “kan ik dit wel maken tegenover mijn gezin”

“hoe gaat mijn omgeving erop reageren”

“gaan we het financieel redden”

“ik heb er de energie niet voor”

Herkenbaar?

Het zijn allerlei gedachten die ervoor zorgen dat jij niet gaat doen waar jij blij van wordt. Ze helpen je niet om daadwerkelijk stappen te gaan zetten en uiteindelijk ook niet om die leuke, liefdevolle en gezellige vrouw, moeder en vriendin te blijven. Het gaat ergens aan je knagen. Je wilt het beste voor je man, je kinderen, je vriendin, maar waar blijf jij in het rijtje?

Het wordt tijd dat JIJ jezelf ook het beste gunt en gaat doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Hoe zal je leven er dan uitzien? Dit kan heel spannend aanvoelen en deze dag gaat je helpen om eens echt te gaan voelen wat er in JOUW leeft, wat JIJ wil! Om te kijken wat JIJ nodig hebt om die stap te zetten en het leven te creëren waar JIJ blij van wordt. 

Dit is een dag :

die helemaal in het teken staat van JOU!

waarin jij de Very Important Person bent

waarin je in alle rust mag gaan voelen en ervaren

die voelt als een kadootje.

Hoe ziet de VIP dag eruit?

We starten vooraf met een telefonisch gesprek. We kunnen nader kennis maken met elkaar en ik hoor graag van jou waar jij tegenaan loopt en wat je intenties zijn voor die dag.

Tijdens de VIP dag vindt er een lichaamsgerichte sessie plaats (je kunt je kleding aanhouden), gevolgd door een coachingsgesprek en we sluiten de dag af met een stiltewandeling, zodat alles wat je hebt ervaren ook de tijd krijgt om te integreren in je systeem. Deze dag is geheel verzorgd, dus incl. koffie/thee en een lekkere lunch staan voor je klaar.

Na 3 weken vindt er nog een afsluitend telefonisch gesprek plaats, om te horen hoe het met je gaat en om eventueel nog wat puntjes op de i te zetten.

Wat levert deze dag je op:

Meer energie

Ontspanning

Weten wat je wil

Meer zelfvertrouwen

Daadwerkelijk die stap gaan zetten

Dit wil jij toch ook?! Wacht niet langer en gun jezelf deze dag.

Investering in jezelf van € 249,- voor € 199,-