Ontdek je Ware Potentieel.

Herken je het gevoel vast te zitten? Dat je steeds weer op hetzelfde punt uitkomt, terwijl je al het een en ander hebt gedaan op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling? Je in kringetjes blijft ronddraaien?

Of ervaar jij lichamelijke klachten, angsten of wil je je persoonlijke en spirituele ontwikkeling een boost geven?

Voor de buitenwereld heb jij je leven aardig op de rit, maar in jou wringt er iets. Dit is niet het leven wat je een aantal jaren geleden voor jezelf voor ogen had. Je leeft op de automatische piloot en het ontbreekt je aan energie en inspiratie om hier verandering in te brengen.

Ergens diep van binnen weet je wel wat je wilt, maar je komt er nog niet goed bij. Je voelt dat er veel meer in jouw schuilt dan dat je nu nog laat zien. Je kan er echter je vinger niet op leggen waarom je je nog steeds klein houdt, je je aanpast en niet de roep van je hart volgt.

Wat is het toch dat op het moment dat je iets wilt gaan ondernemen, je in de kramp schiet, je beren op de weg tegenkomt, je je schuldig voelt? Je herkent wel wat patronen vanuit je eigen leven en je familie, maar daar had je al aan gewerkt?! Toch lukt het je niet om het goed van de grond te krijgen en val je weer terug in het oude.

Maar

….daar gaat nu verandering in komen. Welke blokkades het ook zijn die jou ervan weerhouden om volledig jezelf te zijn, de Sacred Activations clearen jouw overtuigingen snel, krachtig en blijvend !

Aan de hand van jouw vraag en situatie gaan we in 3 of meer sessies aan de slag om eindelijk jouw onbewuste en belemmerende overtuigingen te veranderen, zodat jij jouw ware potentieel kunt gaan leven!

Je bent blij met jezelf om wie JIJ bent

Je weet wat je wilt en waar je blij van wordt

Je voelt je vrij om te doen wat JIJ wilt

Kwalen verminderen of kunnen zelfs verdwijnen

Je voelt je energieker en krachtiger en dat straal je ook uit

Je gaat situaties en relaties aantrekken die bij jou passen en  die je voeden

Wacht niet langer en gun jezelf deze unieke ervaring. Jij kiest of je naar de praktijk wilt komen of vanuit je comfortabele stoel de sessies online wilt ontvangen. Binnen een paar dagen kun je de veranderingen al opmerken en deze blijven zich aandienen in de komende maanden.

Investering in jezelf voor 3 sessies is € 299,-

* Disclaimer

Praktijk Arma / Arma is géén arts of medisch professional. Raadpleeg bij klachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw (behandelend) arts of andere professionele hulpverlener. Praktijk Arma is niet aansprakelijk voor jouw acties of verantwoordelijk voor jouw groei.