De ontdekkingsreis naar liefde voor je vrouw zijn!

Herken je het gevoel vast te zitten?  Dat je steeds weer op hetzelfde punt uitkomt, terwijl je al het een en ander hebt gedaan op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling? Je in kringetjes blijft ronddraaien?

Je dacht dat je gaandeweg het ouder worden, je je leven goed op de rit zou hebben. Als er jaren geleden aan je werd gevraagd hoe je leven er over 10/15 jaar zou uitzien, dan zou je waarschijnlijk hebben gezegd dat je een lieve man, leuke kinderen en een goede baan zou hebben. Je zag jezelf voor je als een krachtige, zelfverzekerde, goedlachse vrouw, die zou genieten van het leven.

Echter, anno 2020, blijkt dat van dat beeld niet veel over is. Voor de buitenwereld lijk je het goed voor elkaar te hebben, maar van binnen ben je niet zo blij.

Ja, je hebt een lieve man, leuke kinderen en een goede baan, maar die krachtige, zelfverzekerde, goedlachse  vrouw, die van het leven geniet is soms ver te zoeken.

Je vindt het nog steeds lastig om je grenzen aan te geven, je hebt een goede baan maar is dat wat je nog steeds wilt, je legt de lat hoog voor jezelf en bekijkt jezelf heel  kritisch, je laat weer alles uit je handen vallen om de ander te helpen, je past je nog steeds aan en je bent altijd moe. Je wilt graag aardig gevonden worden en niemand voor het hoofd stoten, maar het gaat ten koste van jezelf. Je komt op een punt in je leven dat je klaar bent met alle beperkingen die je jezelf oplegt. Je voelt aan alles dat die tijd voorbij is.

Je hoeft je hier niet schuldig over te voelen. Je hebt niet geleerd om aan jezelf te denken of voor jezelf te kiezen. Deed je dat wel dan werd je als egoïstisch bestempeld. Als vrouw krijg je mee om dienstbaar en zorgzaam te zijn. Dit zit van nature in ons en zijn prachtige eigenschappen. Echter het vrouw zijn omvat zoveel meer en het wordt tijd om dat te gaan ontdekken.

Trots zijn op je vrouwelijke vormen, oké zijn met je cyclus en genieten van intimiteit/seksualiteit is voor jou nog niet vanzelfsprekend. Je voelt je hier niet volledig vrij in of hebt je er zelfs voor afgesloten. Je vrouwelijke energie kan hierdoor niet vrijelijk stromen en zorgt voor belemmeringen in je dagelijkse leven.  Je bent je hier misschien niet van bewust en dat is niet zo gek, want ook dit heb je misschien niet goed meegekregen vanuit je groei als meisje naar vrouw.  Vanuit je opvoeding, media en je eigen ervaringen heb je je in je vrouw zijn eerder kwetsbaar gevoeld dan krachtig. Ben je misschien vooral gaan leunen op je meer mannelijke vaardigheden. Toch voel jij nu diep van binnen dat er veel meer in jouw zit dan je tot nu toe hebt laten zien.

DUS BEN JIJ KLAAR MET:

√ Je moe voelen

√ Je aanpassen

√ Je verstoppen

√ Je niet vrij voelen

√ Kritisch zijn op jezelf

√ Je kwetsbaar voelen

Dingen doen waar je niet blij van wordt

Dan is het nu tijd voor verandering om die prachtige vrouw die JIJ bent te gaan ontmoeten en omarmen. Het omarmen van je vrouwelijkheid zorgt voor een liefdevolle verbinding met jezelf. Je bekijkt jezelf en je lijf op een liefdevolle manier. Je geniet van wie jij bent en je straalt dat ook uit. Je staat in verbinding met je creativiteit en hebt toegang tot je eigen wijsheid. Vanuit liefde en zachtheid, ervaar je hoe krachtig jij bent en wat je allemaal kunt bereiken. Je gaat weer spelen, genieten, je grenzen respecteren en bovenal je veilig en vrij voelen. Je komt thuis bij jezelf en je voelt je niet meer afgescheiden.

JA, DIT WIL IK!

HET PROGRAMMA BESTAAT UIT:

2 lichaamsgerichte sessies van 90 min

5 coachingsgesprekken live of via skype van 60 min

Inspirerende opdrachten en meditaties.

Telefonisch nagesprek van 30 min

Gedurende een periode van 4-5 maanden ben ik er voor jou en neem ik je mee op reis om de verbinding met je vrouwelijke energie te herstellen. Blokkades worden opgeheven en je komt weer in contact met je WARE IK. De invulling van dit programma is gebaseerd op mijn eigen ervaringen en kennis die ik heb opgedaan in de afgelopen jaren. Is het dan een vaststaand programma? NEE! Er zit natuurlijk wel een lijn in, maar Jij bent UNIEK met je eigen ervaringen en thema’s. Ik stem me daarom altijd af op jou en kijk wat jij nodig hebt.

WAT BRENGT DIT JOU!

Na dit programma kun jij je vrouw zijn omarmen en inzetten. Je staat beter in contact met je intuïtie, je creativiteit, je eigen WIJSheid en ook niet geheel onbelangrijk…………

♥ Je hebt meer energie

♥ Anderen zien dat je straalt

♥ Je bent blij met jezelf om wie JIJ bent

♥ Je voelt je vrij om je te bewegen zoals JIJ wilt

♥ Je weet wat je wilt en waar je blij van wordt

♥Je kan op een liefdevolle manier je grenzen aangeven

♥ Ga je naast geven, nu ook eindelijk ontvangen

♥ Je zult meer situaties en relaties aantrekken die bij jou passen en  die je voeden.

JA, DAT WIL IK!

Ervaringen van andere vrouwen.

Maartje:

….”Ik heb ook geleerd om contact te maken met mijn baarmoeder. Dit was een bijzondere ervaring met bewustwording en mooie inzichten. Een gebied wat ik lange tijd had verwaarloosd door mijn negatieve associaties rondom mijn menstruatie. Ik heb een andere houding gekregen ten opzichte van dit gebied en ik kan er nu beter contact mee maken op een positieve manier. Voor het eerst sinds maanden had ik ook geen hoofdpijn meer en dat na 1 sessie. De tips die ik kreeg pas ik dagelijks toe. Wat er precies gebeurd is weet ik niet, maar het heeft mij een hoop gebracht. Arma is een lieve, warme vrouw die met je meedenkt en de tijd neemt. ik heb het als heel prettig ervaren”.

Heidi:

“Arma is een hele lieve vrouw waar je je gelijk op je gemak voelt. Ze heeft me geleerd wat liever voor mezelf te zijn en problemen uit het verleden een plek te geven”.