Access Bars™

Access Bars™

Op je hoofd zijn 32 punten die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen.

Het is een zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen op het gebied van: slaap, gezondheid, gewicht, geld, sexualiteit, relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Hoe gaat het in zijn werk en wat doet het?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt.

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

Je kunt het aanraken van de Bars ™ vergelijken met het formatteren van een computer. Er wordt ruimte vrijgemaakt in je hoofd, zodat de weg van mogelijkheden zichtbaar wordt.

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je BARS™?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd ervaren, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.